Contact

Alles wordt in het werk gesteld om ervoor te zorgen dat de informatie op deze website zo veel mogelijk is bijgewerkt. Topcadeau.com is niet aansprakelijk voor consequenties die voortvloeien uit gebruik van deze website. Topcadeau.com bevat informatie over, en links naar websites van, private en commerciële aanbieders van cadeaus.

Elke transactie is dan ook een zaak tussen de webwinkel en de koper. Tevens is opname op deze website nadrukkelijk niet bedoeld om een bepaalde mate van kwaliteit van de produkten. Bij het samenstellen van de informatie over vakanties aangeboden door derden, besteedt Topcadeau.com veel zorg aan de juistheid van de gegevens.

Desondanks kan Topcadeau.com de juistheid en volledigheid van deze informatie niet garanderen. Derhalve kan Topcadeau.com niet aansprakelijk worden gesteld voor schade die zou kunnen ontstaan als gevolg van onjuistheden of onvolledigheden.

Topcadeau.com heeft geen controle over de juistheid en het actueel zijn van de websites waarnaar is gelinkt. Zij distantieert zich dan ook van de inhoud van de sites waarheen vanaf deze site links zijn gelegd. Tevens is zij niet aansprakelijk voor schade volgend uit het gebruik van de op Topcadeau.com gemelde links.

Wilt u informatie over een product, neemt u dan direct contact op met de betreffende webwinkel. Wij bemiddelen niet tussen webwinkels  en kopers.

Contactadres:

Topcadeau.com

E-mail: info (at) topcadeau.com